Category Archives: Geen categorie

12Apr/16
Pampus

Slag om Pampus

Op 9 april hebben de Zwarte Draecken hun tweede wedstrijd met een NK nominatie geroeid. In Muiden vond de Slag om Pampus plaats. Met 17 gigs werd een nieuw parcours gevaren. Waar de Zwarte Draecken vorige week in Weesp de heren van Roets nog voor zich moesten dulden wisten zij afgelopen weekend deze mannen 20 seconde voor te blijven en de race winnend af te sluiten.

De volgende wedstrijd is de Spiegelrace in Nederhorst den Berg op zaterdag 21 mei 2016.

 

03Apr/16
vodv

Vechten op de Vecht

Op 2 april hebben de Zwarte Draecken meegedaan met de sloeproeiwedstrijd Vechten op de Vecht. Deze race telt niet mee voor het NK Gigs, maar was wel een goede training voor de NK wedstrijd van volgende week, de slag om Pampus.

De race over ruim 11 kilometer werd afgesloten met een tweede plaats en met een tijd van 58 min 14 sec hebben we ons parcours record met ruim een minuut weten te verbeteren.

Ga voor meer informatie over Vechten op de Vecht naar www.vodv.nl

24Mrt/16
Snertrace2016

Snertrace 2016

Op zaterdag 12 maart was de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen, de snertrace in Scheveningen. De Zwarte Draecken wisten na een mooie strijd de eerste plaats te halen. Een goede start van het nieuwe seizoen!!

09Feb/16
IndoorTraining

Indoor Training

We hebben nu dankzij de mooie ruimte bij Andre ook de mogelijkheid om binnen te trainen op ergometers. Zo kunnen we ook trainen als het weer te slecht is om het water op te gaan. Handig, vooral in de winter!

24Jan/16
vilt2

Vilt

Sinds begin dit jaar heeft roeiteam De Zwarte Draecken haar eigen pilot gig, de Vilt.
De Vilt is gebouwd in Engeland en heeft al een hele goede track record.